Tuesday, September 1, 2009

Info : Fake Rasul.

From Isu Hangat:

Seorang pengamal ajaran sesat yang paling dikehendaki oleh JAIS yang masih belum dapat ditangkap semakin bermaharajalela di internet. Kahar Ahmad yang gila mengaku dirinya Rasul Melayu kini memblog pula.


Dia update blognya setiap hari. Jadi sebagai umat Islam yang membenci ajaran sesat ni, mari kita 'flag' blog dia ni supaya google boleh menerima aduan agar blog dan user ini diblock.

Cara nak flag blog:



Tanda di ruangan hate and violence pun ok dan ikut arahan selanjutnya sehingga submit.



Mari berjihad di alam cyber!!! Jom Flag blog ni: http://messengerofgodtoday.blogspot.com/

2 comments:

{lumut} said...

kesian aku nengok pakcik tuh...
samelah2 kita doa supaya tiada umat islam akhir zaman ni terus sesat lagi...

ko rase pakcik tuh dah sunat belum?
sebab bodoh die lain macam je..

hahahaha...

ayuh selamatkan islam.
nice blog.=)

Rosso said...

Kebodohan terserlah 101%. Asyik nak cakap dia Rasul je. Kalo baca pun bleh gelak, aku yang tak kuat agama pun tau mana betul mana salah.

Sunat? Tak taulah. Yang penting, dia bodoh.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...