Wednesday, September 9, 2009

When Malay is a Typical BN Malay.

Today I'll be posting in Malay:

Inilah yang jadi kalau Melayu BN tak puas hati bila kalah PRU haritu. Mungkin jugak Hishamuddin yang bayar diorang suruh datang and jerit-jerit macam monyet kene gilis tangan. Geli hati aku tengok diorang ni. Mengalahkan semangat orang Palestin berperang dengan Yahudi Laknat tu.



Satu lagi versi:


All I can say is : HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Disebabkan nak alih satu kuil Hindu, habis satu kampung turun nak kononnya pertahankan kawasan diorang. Amboi, tapi yang aku baca dari sumber lain plak katenye masjid kawasan kecoh ni satu saf pun susah dapat. Hahahahahahaha. Melayu Melayu. Malu aku jadi orang Melayula camni. Negeri lain yang kuil/gereja sebelah Masjid takde pulak orang kat sana kecoh-kecoh. Aman je. Mungkin kat sana tak jadi isu lagi sebab PR yang pegang or memang BN tak pernah menang kat situ kot.

Ni lah BN. Takde keje. Politik wang, kroni, racist, and sembang lebih. Aku harap next election kasilah can PR naik pulak. Aku pun menyampah dengan kerajaan BN penipu ni. Paling best sape tah kata, RON95 tu sama dengan RON97. Hahahaha. Memangla sama ikut kata ko lah, ko dah naikkan harga kasi sama, pastu ko bukan drive pun. Drebar yang bawak. Duit minyak pun duit kerajaan ko songlap. Sape pengkhianat bangsa sekarang ni? Anuar ke BN?

Lagi satu, yang aku heran sampai sekarang. Ape ke bodohnye Anwar nak sontot si Saiful upahan BN tu ek? Tak suka jangan baca. Boleh pangkah kotak merah 'X' kat hujung browser anda. Hahahahahaha.

Satu Malaysia!

Anyway, I dont read BN papers like Utusan or etc. My daily news is at:
http://perisik-rakyat.com.
http://www.malaysiakini.com
http://mt.m2day.org/2008

10 comments:

singbluesiliver said...
This comment has been removed by the author.
kyujyuin2010 said...

aik,ciplak ayat aku nampak...klik kotak x tu...byr la royalti bang hahaha

Rosso said...

Hahahahahaha... jgn marah, aku takde idea time tulis tu.

kyujyuin2010 said...

hua hua hua

Da Devil said...

all i can say is they juz trying to follow the Riot trend...-_-!!!

well i think even some of them oso dunno wat they r shouting abt...anyway..they juz broke the vision by our PM...1 Malaysia konon..wakaka...

Rosso said...

I think 1Malaysia already happening within DCM members a long time ago.

TT, events, gathering, everyone also 1 type of race, which is petrol head.

Da Devil said...

wakaka....tat 1 long time ady...wakaka...juz need 1 sports den every1 is in it...1 malaysia...kau tiam...juz those bunch of _____ dunno the meaning behind it and still wan to kecoh...sigh..

praveent said...

wow!! rakyat malysia bergabong untuk mempertahankan hak dan apa yang mereka fikir betul.

i am pravin... said...

wow!! rakyat malysia bergabong untuk mempertahankan hak dan apa yang mereka fikir betul.

revs said...

terbaik bro..
aku sokong kau laa..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...