Sunday, November 14, 2010

Modern Malaysian Teenagers.

Sorry today post gonna be in Malay. Hahaha. Inilah dia contoh budak Melayu moden zaman sekarang, especially budak-budak baru nak up area KL. Bandar moden bro! Orangnya kenalah moden jugak kan? Islam moden ni ajaran mana aku tak tau la. Lain sikit dari kitab aku belajar dulu rasenye. Mazhab baru kot agaknye? Kalau batch sebelum ni buat benda tak senonoh sorok-sorok sikit. Batch latest version paling baru ni dia UP sikit dari previous version. Sekarang tak main la sorok-sorok, dosa sama je. Baik buat kat public kan, lagi awesome. Ramai sikit dapat cuci mata. Sebelum ni main 3gp cap ayam je. Hahahaha. So here it is! Taraaa. Muka macam tu pun ada perempuan nak kan?
video

Credit to Ameer Mokhtar.

5 comments:

Syiela O-lala said...

uih siot gila. kwn ammar ke?

Rosso said...

Euww?

Mike Kong said...

skrg mereka malas nak sorok lar...bazir tenaga dan masa cari tempat...

as u said dosa sama je, maybe they think if they share the view then dosa kurang sikit...

well sharing is caring....

Big_Shat said...

whats exactly happening if i may ask?! the girl looks like she's being forced or something!

Amer A. said...

tak tau nak ckp ape....

nasibbaik la umo aku dah takde teen kt blakang (exmple : eightTEEN)

haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...